Steun ons

Omdat een leven niet stil mag staan!

De Huiskamer voor Vluchtelingen is een ontmoetingsplek voor vluchtelingen en buurtbewoners. Er is gelegenheid om een opleiding te volgen. 
Wij zijn een unieke, veilige en gastvrije ontmoetingsplek in hartje Eindhoven. Waar vluchtelingen in deze stad, zonder dak boven hun hoofd, zonder werk of inkomen en zonder uitzicht op een toekomst, tot rust komen en anderen ontmoeten.
De Huiskamer biedt ondersteuning en begeleiding. Vernieuwende initiatieven, projecten en creatieve en educatieve activiteiten staan dagelijks op het programma.. Dit alles met als doel: het verbeteren van de sociale redzaamheid van de vluchtelingen.
Gemiddeld bezoeken 60 vluchtelingen per dag de Huiskamer.

Ieder bedrag is welkom. U kunt ons natuurlijk eenmalig steunen, maar liever structureel. Met een bijdrage van €5 of €10 per maand zijn wij al enorm geholpen.

U kunt bepalen wat te geven door te drukken op deze link.

U bent ook van harte welkom om eens binnen te kijken om te zien wat wij doen. Elke werkdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

We zijn een ANBI instelling: uw gift is <aftrekbaar> van de belastingVoor objectieve, betrouwbare en onafhankelijke informatie zie <hier> onze gegevens vergaard door de Kennisbank Filantropie en onze ANBI gegevens voor de <belastingdienst> .

Ons ondersteunen met een testament.
Natuurlijk denkt u bij uw testament eerst aan uw dierbaren en verwanten. Daarnaast kunt U ook De Huiskamer voor Vluchtelingen in uw testament opnemen. Wat u aan ons nalaat, komt in zijn geheel ten goede aan De Huiskamer. We zijn namelijk aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Als erkend goed doel hoeft onze stichting geen successierechten te betalen.

 

https://www.kennisbankfilantropie.nl/anbi/huiskamer-voor-vluchtelingen